Έλενα Μουρατίδου

Master NLP Coach | mBit© Coach

Yoga Master Trainer | Anahata Yoga Academy

Corporate Wellness Trainer

————————————————————————

Είμαι η Έλενα Μουρατίδου, σύμβουλος ψυχικής υγείας και well-being coach. 

Το όραμα και ο σκοπός μου είναι να υποστηρίζω τους ανθρώπους να αναπτύξουν στο μέγιστο τις απεριόριστες δυνατότητες τους, να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της ζωής τους, να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους, να πετύχουν τους στόχους τους ζώντας μία ακόμα πιο ενσυνείδητη και ισορροπημένη ζωή.

Ξεκίνησα τις σπουδές μου πάνω στη Δίοικηση Επιχειρήσεων (BA) και ολοκλήρωσα το προπτυχιακό και μεταπτυχιακό μου δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (BA, MA), στη Γαλλία πάνω στη  θεραπεία και φιλοσοφία της τέχνης.

Ταξιδεύοντας στην Ινδία, στην Ιαπωνία και στην Ινδονησία, εκπαιδεύτηκα στην Επιστήμη της Γιόγκα και του Διαλογισμού και ζώντας στη Νέα Υόρκη και στην Κολομβία, συνέχισα την εκπαίδευση μου δίπλα στους μεγαλύτερους δασκάλους και οργανισμούς γιόγκα παγκοσμίως. (Yoga Alliance USA ERYT500, Bihar School of Yoga, Dharma Yoga Center, Inner Paradise). Το 2012 ίδρυσα τη δική μου επειχείρηση, το Anahata Yoga Studio, έναν χώρο ευεξίας και ταυτόχρονα μία ακαδημία εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα.

Η μεγάλη μου αγάπη για τον άνθρωπο και την εξέλιξη του, με οδήγησε σε εκπαιδεύσεις, πάνω στη Θεραπεία του Τραύματος (Peter Levine), στη Θεραπεία μέσω Τέχνης (Transformation Academy USA), στη Θεραπεία του Σώματος (Certified Body Therapist – Karen Wells USA) και στη Χοροθεραπεία μέσω της Πρωτόγονης Έκφρασης.

Το ταξίδι μου στην προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση συνεχίστηκε μέσα από την εκπαίδευση μου στη μελέτη του Εγκεφάλου και Υποσυνειδήτου μέσω του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (Master NLP Coach, Time-Line Therapy©, Hypnotherapy©, Association of NLP | Τhe American Board of NLP), του mBraining© (Multiple Brains Integrative Techniques), του Mindfulness (MBSR, Brown University USA) και της Επιστήμης της Ευζωίας (Yale University).

Συνέχισα επενδύοντας σε εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω στο Life Coaching (Transformation Academy, USA) και σε παγκοσμίου φήμης ψυχολογικές προσεγγίσεις που αφορούν στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη και επικοινωνία, παρακολουθώντας προγράμματα του Antony Robbins, Robin Sharma, Marshall Goldsmith.

Η συνδυαστική, πολυδιάστατη προσέγγιση μου, έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να φέρουν στη ζωή τους τα αποτελέσματα που επιθυμούν και να ζουν μία ζωή γεμάτη σωματική και ψυχική υγεία, ευεξία και ευημερία.

Ξεκίνησα το Be Wellness project, όπου σε αυτό βασίζεται το όραμα μου για μία συναρπαστική ζωή γεμάτη ευεξία. Προσφέρω ατομικές συνεδρίες και ομαδικά προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης (μέσω του νευρογλωσσικού προγραμματισμού, συναισθηματικής νοημοσύνης, θεραπείας μέσω της ελεύθερης έκφρασης), ατομικά μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού καθώς και σεμινάρια ευεξίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι σταθερή συνεργάτιδα της WorkWell και έχω συνεργαστεί με εταιρίες όπως η Siemens, Parabita, Enel, Vilabs, Premium Wellness, Yδροδιαχείριση ΕΠΕ, Shneider κ.α.

Με βάση τα γραφεία του Be Wellness στη Θεσσαλονίκη, προσφέρω τις υπηρεσίες μου, διακδικτυακά και δια ζώσης εντός και εκτός Ελλάδας. Παράλληλα, διδάσκω εκπαιδευτικά προγράμμματα γιόγκα (200 & 500hr YogaAlliance USA® ), στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μέσα από την επιθυμία μου για προσφορά, αρθρογραφώ σε γνωστά ελληνικά έντυπα και στο blog μου, μοιράζομαι coaching & wellness tips μέσα από το κανάλι μου στο YouTube και οργανώνω Wellness Retreats στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Για εμένα το coaching και η ατομική συμβουλευτική είναι ο τρόπος να μοιράζομαι πρακτικά βήματα δράσης για να ζει ο καθένας από εμάς μία συναρπαστική ζωή, όπως ακριβώς του αξίζει. Δίνω ιδιαίτερη σημασία στη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον Coach – Coachee και στέκομαι δίπλα στον coachee, υποστηρικτά και με εμπιστοσύνη στις απεριόριστες δυνατότητες του.

Από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μου είναι να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να βρίσκομαι κοντά στη φύση και να ταξιδεύω, γνωρίζοντας νέους πολιτισμούς και κουλτούρες.

Αληθινά και από καρδιάς.

Tρόποι Συνεργασίας 

Βρείτε την στα εξής Εκπαιδευτικά

Γίνε δάσκαλος Γιόγκα με τις πιο γερές βάσεις, με εκπαίδευση πάνω από 200 ώρες. Με δυνατότητα πιστοποίησης από τη Yoga Alliance USA!
Η βασική εκπαίδευση για να γίνεις πιστοποιημένος δάσκαλος Γιόγκα, διαδικτυακά, από την άνεση του χώρου σου. Με δυνατότητα πιστοποίησης από τη Yoga Alliance USA.

Εντατική εκπαίδευση 200 ωρών για να γίνεις δάσκαλος γιόγκα σε 22 ημέρες, στα μαγικά Κύθηρα. Πάντα με τη δυνατότητα πιστοποίησης από τη Yoga Alliance USA.

Η Anahata Yoga Academy είναι ο μοναδικός οργανισμός που προσφέρει 500 ώρες Advanced Yoga εκπαίδευσης, και όχι 300!

Μία εκπαίδευση μεταμορφωτική σε όλα τα επίπεδα που ξεδιπλώνει τα ταλέντα σου και σε εκπαιδεύει να τελειοποιήσεις το αστείρευτο δυναμικό σου.

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα καθοδήγησης και εξελιγμένης διδακτικής, αποκλειστικά για τους απόφοιτους των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των 200 ωρών της Anahata Yoga Academy.

Όταν απογειώνονται οι ικανότητες της διδασκαλίας σου στη γιόγκα, όταν γίνεσαι σύμμαχος του εαυτού σου και ζεις όπως σου αξίζει, δεν έχεις παρά να φτάσεις στην κορυφή, εκεί όπου ανήκεις!
Ζω καλύτερα, απολαμβάνω περισσότερο, ηρεμώ, ζω τη στιγμή. Αυτό το Εργαστήριο ήρθε για αυτό! Απόκτησε τα εργαλεία μέσα από την τεχνική της Yoga Nidra για πιο ουσιαστική ζωή κάθε μέρα!

200hr Yoga Mentorship Training
(Νοέμβριος)

Ημερομηνίες
19/11/2022 – 02/04/2023

200hr Yoga Mentorship Training
(Ιανουάριος)

Ημερομηνίες
21/01/2023 – 23/04/2023

Intensive 200hr Yoga Teacher Training

Γλώσσα παρακολούθησης: Ελληνικά

Ημερομηνίες
6 – 27 Ιουνίου 2023

Intensive 200hr Yoga Teacher Training

Γλώσσα παρακολούθησης: Αγγλικά

Ημερομηνίες
3 – 24 Σεπτεμβρίου 2023

Yoga Nidra Foundation Teacher Training
(Οκτώβριος)

Ημερομηνίες
03/12/2022 – 04/12/2022

Yoga Nidra Foundation Teacher Training
(Μάιος)

Ημερομηνίες
13/05/2023 – 21/05/2023

Ημερομηνίες
8-9 & 15-16 Οκτωβρίου 2022 

Ημερομηνίες
11-12 & 18-19 Μαρτίου 2023

Advanced Aerial Yoga Teacher Training
(Δεκέμβριος)

Ημερομηνίες
03/12/2022 – 04/12/2022

Advanced Aerial Yoga Teacher Training
(Απριλίου)

Ημερομηνίες
22/04/2023 – 23/04/2023

Prenatal & Postnatal Yoga Teacher Training
(Οκτώβριος)

Ημερομηνίες
22/10/2022 – 23/10/2022

Prenatal & Postnatal Yoga Teacher Training
(Μάιος)

Ημερομηνίες
06/05/2023 – 07/05/2023