250hr Yoga Mentorship Training

H Anahata Yoga Academy συγκεντρώνει την πολυετή εμπειρία της στην εκπαίδευση της γιόγκα και για ακόμα μία φορά πρωτοπορεί!

Το 250hr Yoga Mentorship Training είναι πλέον γεγονός!

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα καθοδήγησης δασκάλων γιόγκα που εξελίσσει τη διδασκαλία σου και απογειώνει τις διδακτικές σου ικανότητες.

Μπες σε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι με την εκπαίδευση 250hr Yoga Mentorship Training, μια βιωματική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίσει την πρακτική σου και να σε ενδυναμώσει ως δάσκαλο!

Τι σου προσφέρει αυτό το πρόγραμμα;

Είναι ένα πρόγραμμα καθοδήγησης/mentoring που σου προσφέρει τη δυνατότητα, όχι μόνο να εμβαθύνεις τη δική σου κατανόηση της γιόγκα, αλλά και να συμβάλλεις ενεργά στην εξέλιξη των μαθητών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Anahata Yoga Academy.

Μια μοναδική ευκαιρία για:

 • Να αναγνωριστείς ακόμα περισσότερο ως δάσκαλος γιόγκα έχοντας παρακολουθήσει την πιο πρωτοποριακή εκπαίδευση στην Ελλάδα μετά το πτυχίο των 200 ωρών! 
 • Να νιώσεις ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη σχέση με το αντικείμενο της διδασκαλίας σου!
 • Να παρακολουθήσεις και να συμμετέχεις ενεργά ως μέντορας και όχι απλώς ως μαθητής, στη βασική εκπαίδευση των 200 ωρών της Anahata Yoga Academy.
 • Να διδαχθείς και να εφαρμόσεις επιπλέον εκπαιδευτικά εργαλεία, εργαλεία μεθοδολογίας και διδασκαλίας.
 • Να εμβαθύνεις στη διδασκαλία μέσα από καθοδηγούμενη προσωπική μελέτη.
 • Να ασκήσεις ενεργά το ρόλο του μέντορα, επιβλέποντας, με τη δική μας καθοδήγηση, μικρές ομάδες μαθητών!
 • Να αναπτύξεις στο μέγιστο τις διδακτικές σου ικανότητες με την καθοδήγηση της Έλενας Μουρατίδου και της Αλεξάνδρας Παλαντζά.
 • Nα προσθέσεις ακόμα 250 ώρες εκπαίδευσης στον λογαριασμό σου, στον επίσημο φορέα της Yoga Alliance USA. (για να γίνει αυτό θα πρέπει να είναι έχεις ήδη εγγραφεί στη Yoga Alliance USA και να ολοκληρώσεις με επιτυχία όλα τα κομμάτια του 250hr Yoga Mentorship Training, καθώς και να παρακολουθήσεις όλες τις ώρες εκπαίδευσης που απαιτούνται στο πρόγραμμα.

Ποια είναι η διαδικασία της εκπαίδευσης;

Το 250hr Yoga Mentorship Training είναι μια βαθιά βιωματική εκπαίδευση που “τρέχει” παράλληλα με το 200hr Yoga Teacher Training της ακαδημίας μας. Πραγματοποιείται σε συνδυασμό με τη βασική εκπαίδευση 200hr Yoga Teacher Training της ακαδημία μας! Περιλαμβάνει έξτρα συναντήσεις με την ομάδα των μαθητών που θα έχεις την επίβλεψη.

Ως μέντορας, αναλαμβάνεις έναν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, καθοδηγώντας και υποστηρίζοντας τους μαθητές καθώς κάνουν το δικό τους ταξίδι στη γιόγκα. Με ενεργή συμμετοχή σε όλες τις ενότητες διδασκαλίας, αποκτώντας ανεκτίμητες γνώσεις για να μοιραστείς με τους μαθητές σου.

Καθοδηγώντας μικρές ομάδες μαθητών, βελτιώνεις τις δεξιότητές σου στη διδασκαλία υπό την εξειδικευμένη επίβλεψη των βασικών εκπαιδευτών μας. Αλλά η μάθηση δεν σταματά εδώ! Στο πλαίσιο της πρακτικής σου άσκησης, έχεις την ευκαιρία να καθοδήγησεις μια τάξη γιόγκα στο εβδομαδιαίο online πρόγραμμα της ακαδημίας μας, παρέχοντάς σου πραγματική διδακτική εμπειρία και μια βάση για να εφαρμόσεις όσα μαθαίνεις!

Παράλληλα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα έχεις συναντήσεις mentoring, συνεχή καθοδήγηση και στήριξη από τους έμπειρους εκπαιδευτές μας, εξασφαλίζοντας ένα ενθαρρυντικό περιβάλλον όπου θα μπορείς να μοιράζεσαι ανοιχτά τις εμπειρίες, τις προκλήσεις και τους θριάμβους σου. Μαζί, καλλιεργούμε μια κοινότητα ανάπτυξης, μάθησης και ενδυνάμωσης, όπου ενδυναμώνεσαι και ενθαρρύνεσαι ώστε να ανακαλύψεις και να εξελιχθείς στο μέγιστο δυναμικό σου!

Prerequisites

 • Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται academy graduates on σε δασκάλους γιόγκα που έχουν στην κατοχή τους την πιστοποίηση τουλάχιστον 200 ωρών εκπαίδευσης. Η πιστοποίηση θα πρέπει να αποσταλεί στο [email protected] πριν την έναρξη του προγράμματος.
 • Επαφή με την υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων
 • Completed registration form.
 • In-advance deposit to reserve a seat.
FAQ’s
 1. Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα;
  Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 11 σαββατοκύριακα, με παρακολούθηση 09.00-17.00, από τον Νοέμβριο έως το τέλος του Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών υπάρχουν και κενά σαββατοκύριακα.

 2. Τι πιστοποίηση θα πάρεις μετά την ολοκλήρωση;
  Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα λαμβάνεις το πτυχίο 250hr Yoga Mentorship Teacher Training από την Anahata Yoga Academy. Εάν το επιθυμείς, και έχεις ήδη εγγραφεί στον Παγκόσμιο Φορέα Πιστοποίησης δασκάλων Yoga, τη Yoga Alliance USA ως Yoga Alliance RYT 200, λαμβάνεις διεθνή πιστοποίηση διδασκαλίας από τη Yoga Alliance USA στην κατηγορία “Continuing Education” με 250 ώρες επιπλέον εκπαίδευσης!

 3. Ποιές είναι οι υποχρεώσεις σου για την απόκτηση του πτυχίου; Υπάρχουν εξετάσεις;
  Οι υποχρεώσεις για την απόκτηση του πτυχίου είναι η παρακολούθηση όλων των ημερών της εκπαίδευσης με ενεργή συμμετοχή, η συμπλήρωση του internship με εργασίες, η καθοδήγηση μικρής ομάδας μαθητών με επιπλέον συναντήσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος, καθώς επίσης και συναντήσεις με τους δασκάλους στις οποίες εμπειριώνεις το κομμάτι της καθοδήγησης του μαθήματος!

   

  Ο τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί αυτό το πρόγραμμα στη λεπτομέρεια του, σου επιτρέπει να αφομοιώνεις κιναισθητικά τη γνώση ώστε στο τέλος του εκπαιδευτικού να μη δώσεις “εξετάσεις” αλλά να μοιραστείς το ταξίδι σου!

 4. Το πρόγραμμα μαγνητοσκοπείται; Τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστεί να λείψεις εκτάκτως;
  Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στηρίζεται στην αλληλεπίδραση της ομάδας και στη ζωντανή μετάδοση! Παρόλα αυτά, σε έκτακτες περιπτώσεις και κατόπιν συνεννόησης στέλνουμε το υλικό, αν και εφόσον η ύλη το επιτρέπει. Ακόμη κι αν χρειαστεί να λείψεις εκτάκτως, η υπόλοιπη ομάδα θα φροντίσει να στηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απουσία σου!

 5. Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής του κόστους σε δόσεις;
  Ναι, το κόστος μπορεί να πληρωθεί είτε σε δόσεις είτε με εξόφληση όλου του ποσού πριν την έναρξη (προνομιακή τιμή). Κάλεσέ μας και θα βρούμε την καταλληλότερη λύση για να σε στηρίξουμε!

 6. Ως απόφοιτος του 200hr Yoga Teacher Training της Anahata Yoga Academy, έχω κάποια οικονομική διευκόλυνση στο κόστος ή προτεραιότητα παρακολούθησης;
  Είναι αλήθεια πως μάς ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εξέλιξη των σπουδαστών μας, γι’ αυτό και σού δινουμε τα εξής κίνητρα για να σε παροτρύνουμε να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι! Έχεις 50% έκπτωση στο συνολικό του κόστος και προτεραιότητα στις περιορισμένες εγγραφές!

 7. Έχω μικρό παιδί και φοβάμαι πως δεν θα καταφέρω να κάνω και τα 2 ταυτόχρονα.
  Έχεις απευθυνθεί στο καταλληλότερο μέρος, στην πιο kids friendly ακαδημία γιόγκα! Πολλοί σπουδαστές μας είναι γονείς και ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με εξαιρετική επιτυχία! Επικοινώνησε μαζί μας και θα βρούμε τη λύση!

 8. Ποιά είναι η πολιτική ακύρωσης της ακαδημίας;

   

  • Deposits are non-refundable.

  • In case of cancellation up to one month prior to the beginning of the training, the entire amount of money is refunded, except for the deposit.
  • In case of cancellation less than a month before the training, the amount of money is non-refundable.

200hr Yoga Mentorship Training || Νοέμβριος 2023 – Μάρτιος 2024

Certification

250 hours Continuing Education | Yoga Alliance USA

Category 
Specialization training
Delivery method

Online via Zoom

Trainers

Elena Mouratidou
(Yoga Alliance S-RYT® 500, YACEP®, Yoga Master Trainer, Dharma Yoga Advanced Teacher 800hr)

Alexandra Palantza
(Yoga Alliance E-RYT® 500, YACEP®, specialization: Yoga Philosophy and Meditation)


Dates and Time

16-17 Νοεμβρίου 2024
23-24 Νοεμβρίου 2024
30 Νοεμβρίου 2024 – 1 Δεκεμβρίου 2024
7-8 Δεκεμβρίου 2024
14-15 Δεκεμβρίου 2024
11-12 Ιανουαρίου 2025
18-19 Ιανουαρίου 2025
25-26 Ιανουαρίου 2025
8-9 Φεβρουαρίου 2025
15-16 Φεβρουαρίου 2025
22-23 Φεβρουαρίου 2025

Ώρα: 09:00-17:00

Extra Bonus
 1. Unlimited online lessons FREE for the entire Academic Year. Applies to ALL Anahata Yoga Academy students
 2. 10% discound σε ΟΛΑ μας τα εκπαιδευτικά για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος
 3. 10% discound with an unemployment card
 4. Priority in all our seminars, courses, workshops and trainings with a limited number of participants
 5. Priority σε ΟΛΑ τα free events της Anahata Yoga Academy και της Έλενας Μουρατίδου
 6. Priority in promoting them to potential yoga teacher jobs
 7. Members of the Academy’s educational community
 8. Gold membership to our large network of students around the world!
Contact
Investment

Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται όλες οι ώρες παρακολούθησης του 200hr Yoga Teacher Training + 250hr Yoga Mentorship Training, καθώς και όλες οι συναντήσεις με τους κύριους εκπαιδευτές, η προσωπική καθοδήγηση σε κάθε μέντορα και όλο το εκπαιδευτικό υλικό. 
*Graduates of Anahata Yoga Academy's 200hr Yoga Teacher Training are offered a 50% discount on the total cost

Hatha Yoga Flow

Ένα μάθημα για όλα τα επίπεδα των ασκούμενων που συνδυάζει αρμονικά και με ροή τα στοιχεία του αέρα, της γης και του νερού μέσα από την αναπνοή, την asana και την χαλάρωση.

Διδάσκει: Γιώτα

Giota pappa

Hatha Yoga Flow

Ελάτε να κινηθούμε και να παρατηρήσουμε τους εαυτούς μας,
πάντα με γνώμονα το σεβασμό προς το σώμα μας και τις ανάγκες του την εκάστοτε ημέρα, άλλωστε η κάθε μέρα είναι μοναδική!

Διδάσκει: Ευαγγελία

Hatha Yoga Flow

Μια πρακτική εμπνευσμένη από το στοιχείο της ροής, που δρα
ενδυναμωτικά και χαλαρωτικά.

Καθηγητής : Ιωάννα

Therapeutic Yoga

Καλλιεργώντας την επίγνωση στο σώμα και την αναπνοή,
αποσυμφορίζουμε τις εντάσεις, ενεργοποιούμε το σώμα και ξεκουράζουμε το νου.

Καθηγητής : Μυρτώ

Πρακτική γιογκα με θέα θάλασσα

Hatha Yoga Flow

Ένα ενδυναμωτικό μάθημα γιόγκα, όπου η αναπνοή, οι
δημιουργικές αλληλουχίες των ασάνα, η παιχνιδιάρικη αυτοέκφραση και η βαθιά
χαλάρωση ρέουν μαζί, καλλιεργώντας τόσο την εσωτερική ισορροπία όσο και τη
σωματική ευεξία.

Καθηγητής : Alexandra

Morning Yoga

Ένας τρόπος να ξεκινήσεις υπέροχα τη μέρα με καθαρό νου, ήρεμη
αναπνοή και σώμα γεμάτο ενέργεια.

Καθηγητής : Άννα

Hatha Yoga

Ένα ολοκληρωμένο μάθημα hatha yoga που περιλαμβάνει τεχνικές
αναπνοών (pranayama), σταθερές και άνετες θέσεις (asanas), τεχνικές χαλάρωσης
και τεχνικές διαλογισμού. Ιδανικό για όσους θέλουν να κλείσουν τη μέρα τους
προσφέροντας στον εαυτό τους τα πολλαπλά οφέλη της yoga.

Καθηγητής : Δήμητρα

Vinyasa Flow Yoga

Ένα μάθημα με σκοπό να σε φέρει σε σύνδεσή με το σώμα σου
και την αστείρευτη δύναμή του. Κάθε κίνηση καθοδηγείται από την αναπνοή
δημιουργώντας ένα ρυθμικό κινούμενο διαλογισμό.

Διδάσκει : Aνθή

Gentle Yoga

Χαλαρώστε, αναπνεύστε και βρείτε την ηρεμία σε αυτό το μάθημα
Gentle Yoga! Ένα χαλαρωτικό ταξίδι ενσυνείδητης κίνησης, χαλάρωσης και
αναζωογόνησης για το σώμα και την ψυχή!

Καθηγητής : Alexandra

Vinyasa Flow

Για να χτίσεις αντοχή, δύναμη, ευλυγισία, συγκέντρωση ενώ
ταυτόχρονα θα αποβάλεις το στρες της μέρας για να απολαύσεις ένα ήρεμο βράδυ.

Καθηγητής : Άννα

Intensive 200hr Yoga Teacher Training

Course language: greek

Dates
6 – 27 of June 2023

Intensive 200hr Yoga Teacher Training

Course language: english

Dates
3 - 24 of September 2023

Advanced Aerial Yoga Teacher Training
(December)

Dates
03/12/2022 – 04/12/2022

Advanced Aerial Yoga Teacher Training
(April)

Dates
22/04/2023 – 23/04/2023

Prenatal & Postnatal Yoga Teacher Training
(October)

Dates
22/10/2022 – 23/10/2022

Prenatal & Postnatal Yoga Teacher Training
(May)

Dates
06/05/2023 – 07/05/2023

200hr Yoga Mentorship Training
(November)

Dates
19/11/2022 – 02/04/2023

200hr Yoga Mentorship Training
(January)

Dates
21/01/2023 – 23/04/2023