Αναπτύξτε την Καριέρα σας με το 500hr Yoga Teaching Training

Επεκτείνετε τις δυνατότητές σας ως δάσκαλος γιόγκα με το πλήρες πρόγραμμα 500hr Yoga Teacher Training για αυξημένη εμπειρία.

Ο δάσκαλος που είναι πράγματι σοφός δεν σας καλεί να μπείτε στο σπίτι της σοφίας του, αλλά σας οδηγεί στο κατώφλι του νου σας.

Kahlil Gibran

Η γιόγκα, πέρα από μια φυσική πρακτική, είναι ένα ολιστικό ταξίδι που περιλαμβάνει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Για όσους επιθυμούν όχι μόνο να εμβαθύνουν την προσωπική τους πρακτική, αλλά και να οδηγήσουν τις διδακτικές τους δεξιότητες σε ένα νέο αποκορύφωμα, το πρόγραμμα 500 ωρών της Anahata Yoga Academy για τη διδασκαλία της γιόγκα είναι ένα μεταμορφωτικό μονοπάτι. Αυτό το προχωρημένο εκπαιδευτικό όχι μόνο βελτιώνει την κατανόησή σας για τη γιόγκα, αλλά σας εξοπλίζει με τα εργαλεία για να αναπτύξετε την καριέρα σας ως δάσκαλος γιόγκα.

Ας εξερευνήσουμε πώς αυτό το 500hr Advanced Yoga Teacher Training της Anahata Yoga Academy θα εκτοξεύσει την καριέρα σας και θα σας καθιερώσει ως έναν εξαιρετικό εκπαιδευτή γιόγκα.

Βουτιά σε βαθύτερη κατανόηση

Ενώ η εκπαίδευση των 200 ωρών θέτει ισχυρά θεμέλια, η εκπαίδευση των 500 ωρών είναι μια βαθιά κατάδυση στην καρδιά της γιόγκα. Αυτό το προχωρημένο πρόγραμμα σπουδών επεκτείνει τις γνώσεις σας στη φιλοσοφία της γιόγκα, την ανατομία και την ευθυγράμμιση. Σας προκαλεί να εξερευνήσετε πιο πολύπλοκες στάσεις, προχωρημένες τεχνικές της πραναγιάμα και του διαλογισμού. Εξερευνώντας προχωρημένες asana και πρακτικές, αποκτάτε μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση της πολυδιάστατης φύσης της γιόγκα, η οποία εμπλουτίζει την προσωπική σας πρακτική και την εμπειρία σας στη διδασκαλία.

Εξειδίκευση των τεχνικών διδασκαλίας σας

Το πρόγραμμα των 500 ωρών έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη διδασκαλία σε ένα επίπεδο αριστείας. Σας εισάγει σε προηγμένες μεθοδολογίες διδασκαλίας που σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργείτε καινοτόμα και ελκυστικά μαθήματα. Μαθαίνετε να δημιουργείτε ακολουθίες που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες και επίπεδα δεξιοτήτων των μαθητών, ενώ παράλληλα εμβαθύνετε στην τέχνη της θεματοποίησης και της αλληλουχίας για πιο εξειδικευμένα μαθήματα, όπως η vinyasa flow yoga, η gentle yoga και η yoga nidra.

Προσωπικός μετασχηματισμός: Η καρδιά της διδασκαλίας

Η αποτελεσματική διδασκαλία της γιόγκα ξεπερνά την εναλλαγή των σωματικών στάσεων- έχει να κάνει με την καλλιέργεια μιας βαθιάς σύνδεσης με τους μαθητές σας. Το πρόγραμμα των 500 ωρών δίνει έμφαση στην αυτογνωσία και τον προσωπικό μετασχηματισμό ως πολύ ουσιαστικά συστατικά της διδασκαλίας. Μέσα από πρακτικές ενδοσκόπησης, αποκτάτε εικόνα των δικών σας δυνατών σημείων και τομέων για ανάπτυξη. Αυτή η αυξημένη αυτογνωσία ενισχύει τη διδακτική σας παρουσία, επιτρέποντάς σας να καθοδηγείτε τους μαθητές με αυθεντικότητα και ενσυναίσθηση.

Εξειδίκευση

Το πρόγραμμα των 500 ωρών παρέχει ευκαιρίες για εξειδίκευση σε τομείς που ευθυγραμμίζονται με τα ενδιαφέροντα και τις φιλοδοξίες σας. Είτε σας ελκύει η vinyasa flow yoga, η αγιουρβέδα ή η φιλοσοφία της γιόγκα, αυτό το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνετε την τεχνογνωσία σας και να προσφέρετε εξειδικευμένα μαθήματα που απευθύνονται σε συγκεκριμένους πληθυσμούς ή ανάγκες. Η εξειδίκευση όχι μόνο σας κάνει να ξεχωρίζετε, αλλά και σας ανοίγει πόρτες σε μοναδικές ευκαιρίες διδασκαλίας.

Χτίζοντας μια θέση στον κλάδο

Στον διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο της ευεξίας και της φυσικής κατάστασης, το να ξεχωρίζετε είναι απαραίτητο. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των 500 ωρών σας εφοδιάζει με τις δεξιότητες για να αναπτύξετε το μοναδικό σας στυλ διδασκαλίας και το brand σας. Καθώς καλλιεργείτε την τεχνογνωσία σας, γίνεστε περιζήτητη πηγή για τους μαθητές που αναζητούν ένα υψηλότερο επίπεδο καθοδήγησης και διορατικότητας.

Συμπέρασμα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 500 ωρών για τη διδασκαλία της γιόγκα δεν είναι απλώς ένα προηγμένο επίπεδο εκπαίδευσης- είναι ένα μεταμορφωτικό ταξίδι που εκτοξεύει την καριέρα σας στη γιόγκα σε νέα ύψη. Βυθίζοντας τον εαυτό σας στα βάθη της φιλοσοφίας της γιόγκα, τελειοποιώντας τις τεχνικές διδασκαλίας σας και αγκαλιάζοντας την προσωπική σας μεταμόρφωση, γίνεστε όργανο έμπνευσης και θετικής αλλαγής στις ζωές των μαθητών σας. Αυτό το μάθημα δεν επεκτείνει απλώς την καριέρα σας- αναβαθμίζει τον σκοπό σας ως δάσκαλος γιόγκα. Καθώς βαδίζετε στο εκπαιδευτικό των 500 ωρών, μπαίνετε στο ρόλο ενός πραγματικού οδηγού, οδηγώντας τους άλλους στο κατώφλι της δικής τους σοφίας και αυτογνωσίας.

Υπογράφει η Έλενα Μουρατίδου, ιδρύτρια της Anahata Yoga Academy, Yoga Master Trainer, E-RYT 500, Dharma Yoga Teacher 800hr, Master NLP Coach.

Hatha Yoga Flow

Ένα μάθημα για όλα τα επίπεδα των ασκούμενων που συνδυάζει αρμονικά και με ροή τα στοιχεία του αέρα, της γης και του νερού μέσα από την αναπνοή, την asana και την χαλάρωση.

Διδάσκει: Γιώτα

Giota pappa

Hatha Yoga Flow

Ελάτε να κινηθούμε και να παρατηρήσουμε τους εαυτούς μας,
πάντα με γνώμονα το σεβασμό προς το σώμα μας και τις ανάγκες του την εκάστοτε ημέρα, άλλωστε η κάθε μέρα είναι μοναδική!

Διδάσκει: Ευαγγελία

Hatha Yoga Flow

Μια πρακτική εμπνευσμένη από το στοιχείο της ροής, που δρα
ενδυναμωτικά και χαλαρωτικά.

Καθηγητής : Ιωάννα

Therapeutic Yoga

Καλλιεργώντας την επίγνωση στο σώμα και την αναπνοή,
αποσυμφορίζουμε τις εντάσεις, ενεργοποιούμε το σώμα και ξεκουράζουμε το νου.

Καθηγητής : Μυρτώ

Πρακτική γιογκα με θέα θάλασσα

Hatha Yoga Flow

Ένα ενδυναμωτικό μάθημα γιόγκα, όπου η αναπνοή, οι
δημιουργικές αλληλουχίες των ασάνα, η παιχνιδιάρικη αυτοέκφραση και η βαθιά
χαλάρωση ρέουν μαζί, καλλιεργώντας τόσο την εσωτερική ισορροπία όσο και τη
σωματική ευεξία.

Καθηγητής : Αλεξάνδρα

Morning Yoga

Ένας τρόπος να ξεκινήσεις υπέροχα τη μέρα με καθαρό νου, ήρεμη
αναπνοή και σώμα γεμάτο ενέργεια.

Καθηγητής : Άννα

Hatha Yoga

Ένα ολοκληρωμένο μάθημα hatha yoga που περιλαμβάνει τεχνικές
αναπνοών (pranayama), σταθερές και άνετες θέσεις (asanas), τεχνικές χαλάρωσης
και τεχνικές διαλογισμού. Ιδανικό για όσους θέλουν να κλείσουν τη μέρα τους
προσφέροντας στον εαυτό τους τα πολλαπλά οφέλη της yoga.

Καθηγητής : Δήμητρα

Vinyasa Flow Yoga

Ένα μάθημα με σκοπό να σε φέρει σε σύνδεσή με το σώμα σου
και την αστείρευτη δύναμή του. Κάθε κίνηση καθοδηγείται από την αναπνοή
δημιουργώντας ένα ρυθμικό κινούμενο διαλογισμό.

Διδάσκει : Aνθή

Gentle Yoga

Χαλαρώστε, αναπνεύστε και βρείτε την ηρεμία σε αυτό το μάθημα
Gentle Yoga! Ένα χαλαρωτικό ταξίδι ενσυνείδητης κίνησης, χαλάρωσης και
αναζωογόνησης για το σώμα και την ψυχή!

Καθηγητής : Αλεξάνδρα

Vinyasa Flow

Για να χτίσεις αντοχή, δύναμη, ευλυγισία, συγκέντρωση ενώ
ταυτόχρονα θα αποβάλεις το στρες της μέρας για να απολαύσεις ένα ήρεμο βράδυ.

Καθηγητής : Άννα

Intensive 200hr Yoga Teacher Training

Γλώσσα παρακολούθησης: Ελληνικά

Ημερομηνίες
6 – 27 Ιουνίου 2023

Intensive 200hr Yoga Teacher Training

Γλώσσα παρακολούθησης: Αγγλικά

Ημερομηνίες
3 – 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ημερομηνίες
8-9 & 15-16 Οκτωβρίου 2022 

Ημερομηνίες
11-12 & 18-19 Μαρτίου 2023

Advanced Aerial Yoga Teacher Training
(Δεκέμβριος)

Ημερομηνίες
03/12/2022 – 04/12/2022

Advanced Aerial Yoga Teacher Training
(Απριλίου)

Ημερομηνίες
22/04/2023 – 23/04/2023

Prenatal & Postnatal Yoga Teacher Training
(Οκτώβριος)

Ημερομηνίες
22/10/2022 – 23/10/2022

Prenatal & Postnatal Yoga Teacher Training
(Μάιος)

Ημερομηνίες
06/05/2023 – 07/05/2023

200hr Yoga Mentorship Training
(Νοέμβριος)

Ημερομηνίες
19/11/2022 – 02/04/2023

200hr Yoga Mentorship Training
(Ιανουάριος)

Ημερομηνίες
21/01/2023 – 23/04/2023