Βασικές Εκπαιδεύσεις

Γίνε δάσκαλος γιόγκα με τις πιο γερές βάσεις, με εκπαίδευση πάνω από 200 ώρες. Με δυνατότητα πιστοποίηση από τη Yoga Alliance USA!

Η βασική εκπαίδευση για να γίνεις πιστοποιημένος δάσκαλος γιόγκα, διαδικτυακά, από την άνεση του χώρου σου. Με πιστοποίηση από τη Yoga Alliance USA.

Εντατική εκπαίδευση 200 ωρών για να γίνεις δάσκαλος γιόγκα σε 22 ημέρες, στα μαγικά Κύθηρα. Mε πιστοποίηση από τη Yoga Alliance USA.

Η Anahata Yoga Academy είναι ο μοναδικός οργανισμός που προσφέρει 500 ώρες Advanced Yoga εκπαίδευσης, και όχι 300! Η μοναδική Ακαδημία που σε ξεχωρίζει ως δάσκαλο!

Μία εκπαίδευση μεταμορφωτική σε όλα τα επίπεδα που ξεδιπλώνει τα ταλέντα σου και σε εκπαιδεύει να τελειοποιήσεις το αστείρευτο δυναμικό σου.

Εκπαιδεύσεις εξειδίκευσης

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα καθοδήγησης και εξελιγμένης διδακτικής, αποκλειστικά για τους απόφοιτους των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των 200 ωρών της Anahata Yoga Academy.

H Aerial Yoga είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης που συνδυάζει την επιστήμη της γιόγκα, τη δυναμική του fitness και την τέχνη του χορού.

Το επόμενο σκαλοπάτι ενός δασκάλου Aerial είναι η εξέλιξη, η κορυφή. Αυτά ακριβώς προσφέρει το συγκριμένο training, πιστοποιημένο από τη Yoga Alliance USA στην κατηγορία “Continuing Education”.

Το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για δασκάλους γιόγκα σε παιδιά και εφήβους, πιστοποιημένο από το International Yoga Federation.

Γίνε πιστοποιημένος δάσκαλος Aerial Yoga για παιδιά! Ένας διασκεδαστικός τρόπος για την ενδυνάμωση και την ευλυγισία, τόσο του σώματος όσο και του νου!

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην πρακτική της ενσυνείδητης χαλάρωσης (γιόγκα νίντρα) για να μεταμορφώσεις τις τάξεις και τη ζωή σου! Με πιστοποίηση από τη Yoga Alliance USA στην κατηγορία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης με 50 ώρες!

Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που συνδυάζει την απαραίτητη γνώση με τη βιωματική άσκηση για να σας φέρει σε επαφή με την πρακτική της γιόγκα μέσα από μια φιλοσοφική προσέγγιση.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να εμβαθύνει στην κατανόηση των αναγκών αλλά και των απίστευτων δυνατοτήτων της γυναίκας κατά τη διάρκεια της κύησης, του τοκετού και της λοχείας.

Γνώρισε πώς μπορείς να μοιραστείς, δημιουργικά και αποτελεσματικά, την αγαπημένη σου διαλογιστική πρακτική με τους μαθητές και ασκούμενούς σου!

Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που σε φέρνει σε επαφή με όλα τα θεραπευτικά οφέλη της γιόγκα, ώστε οι τάξεις σου να βοηθούν με κάθε τρόπο τον ασκούμενο να νιώσει όμορφα!

Μάθε πώς να διαχειρίζεσαι την αναπνοή σου, και κατ’ επέκταση τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Αυτή η Εκπαίδευση προσφέρει αρχαίες τεχνικές της Hatha Yoga για τη διαχείριση καταστάσεων της σύγχρονης ζωής.

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Μάθε πώς να χτίσεις τη δική σου πρακτική διαλογισμού! Για να ξεκουράσεις το νου, να αποβάλλεις το άγχος από τη ζωή σου και να ζεις με περισσότερη διαύγεια και ευδαιμονία.

Όταν απογειώνονται οι ικανότητες της διδασκαλίας σου στη γιόγκα, όταν γίνεσαι σύμμαχος του εαυτού σου και ζεις όπως σου αξίζει, δεν έχεις παρά να φτάσεις στην κορυφή, εκεί όπου ανήκεις!

Τάξεις που ομορφαίνουν και χαλαρώνουν τους ασκούμενους. Πρακτικές που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας. Πρακτικές αναζωογόνησης για ζωή γεμάτη ευεξία κάθε μέρα!

Θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα το σώμα σου και να έχεις περισσότερη επίγνωση; Θέλεις να μπορείς να βοηθάς τον μαθητή σου με κάθε πιθανό τρόπο; Αν ναι, αυτό το Εργαστήριο είναι για σένα!

Η παράδοση της Hatha Yoga είναι εδώ για να σου προσφέρει έμπνευση και σου διδάξει πως μέσα από την παράδοση μπορείς να εξελιχθείς και να απογειωθείς και ως δάσκαλος και ως ασκούμενος.

Πώς εξελίσσεται η διδασκαλία σου μέσα από μία πρωτότυπη οπτική; Πώς τελικά δημιουργείς ταξεις γιόγκα που απευθύνονται σε όλους απογειώνοντας την προσωπική σου πρακτική;

Όταν η σχέση με το φαγητό γίνεται σχέση αγάπης προς το σώμα σου, η ζωή
γίνεται πιο απολαυστική. Αυτό το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα σου μάθει πώς να ζεις σε
αρμονία με τις διατροφικές ανάγκες του δικού σου σώματος.

Ο τρόπος που ζούμε, τρεφόμαστε, το περιβάλλον καθορίζουν την υγεία μας. Εσύ το ήξερες; Μάθε τα πάντα για μια ισορροπημένη ζωή μέσα από την αρχαία επιστήμη της Ayurveda.

Το σώμα μας είναι το όχημά μας στη ζωή. Η φροντίδα και η θεραπεία του κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και όμορφη. Μάθε τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους για τη φροντίδα του σώματός σου για καλύτερη ευεξία!

Ζω καλύτερα, απολαμβάνω περισσότερο, ηρεμώ, ζω τη στιγμή. Αυτό το
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ήρθε για αυτό! Απόκτησε τα εργαλεία μέσα από την τεχνική της Yoga
Nidra για πιο ουσιαστική ζωή κάθε μέρα!

Ευφάνταστες διαδοχές στάσεων, με δημιουργικότητα, έμπνευση, ασφάλεια και απόλαυση. Θα μάθεις πώς να σχεδιάζεις διασκεδαστικές τάξεις γιόγκα και με πρωτότυπη ροή, που θα κερδίσει και τον πιο σκεπτικό ασκούμενο!
Εσύ θέλεις να μάθεις πως και γιατί το ενεργειακό μας σώμα δίνει πνοή στο φυσικό μας σώμα και πως το επηρεάζει; Αρχαίες έννοιες της γιόγκα που συμβαδίζουν με το σύγχρονο τρόπο ζωής!

Θέλεις το σώμα σου να κάνει όλα αυτά τα απίστευτα πράγματα που βλέπεις και δεν ξέρεις πως; Θέλεις όλα αυτά να γίνονται με ασφάλεια και σωστή καθοδήγησης; Θέλεις οι τάξεις σου και η πρακτική σου να απογειωθούν; Αν ναι, αυτή η ενότητα είναι για σένα!

Ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που σου προσφέρει την αυτοφροντίδα που χρειάζεσαι και την χαλάρωση, ώστε να ανταπεξέλθεις σε κάθε συνθήκη της ζωή σου!

Μία εκπαιδευτική ενότητα προσανατολισμένη στο «μαζί». Απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να βιώσουν τα οφέλη της πρακτικής σε ζευγάρια, να δουν τη yoga μέσα από ένα πρίσμα συνέργειας και να γνωρίσουν την διασκεδαστική πλευρά της!

Intensive 200hr Yoga Teacher Training

Γλώσσα παρακολούθησης: Ελληνικά

Ημερομηνίες
6 – 27 Ιουνίου 2023

Intensive 200hr Yoga Teacher Training

Γλώσσα παρακολούθησης: Αγγλικά

Ημερομηνίες
3 – 24 Σεπτεμβρίου 2023

Yoga Nidra Foundation Teacher Training
(Οκτώβριος)

Ημερομηνίες
03/12/2022 – 04/12/2022

Yoga Nidra Foundation Teacher Training
(Μάιος)

Ημερομηνίες
13/05/2023 – 21/05/2023

Ημερομηνίες
8-9 & 15-16 Οκτωβρίου 2022 

Ημερομηνίες
11-12 & 18-19 Μαρτίου 2023

Advanced Aerial Yoga Teacher Training
(Δεκέμβριος)

Ημερομηνίες
03/12/2022 – 04/12/2022

Advanced Aerial Yoga Teacher Training
(Απριλίου)

Ημερομηνίες
22/04/2023 – 23/04/2023

Prenatal & Postnatal Yoga Teacher Training
(Οκτώβριος)

Ημερομηνίες
22/10/2022 – 23/10/2022

Prenatal & Postnatal Yoga Teacher Training
(Μάιος)

Ημερομηνίες
06/05/2023 – 07/05/2023

200hr Yoga Mentorship Training
(Νοέμβριος)

Ημερομηνίες
19/11/2022 – 02/04/2023

200hr Yoga Mentorship Training
(Ιανουάριος)

Ημερομηνίες
21/01/2023 – 23/04/2023