Βασικές Εκπαιδεύσεις

Γίνε δάσκαλος γιόγκα με τις πιο γερές βάσεις, με εκπαίδευση πάνω από 200 ώρες. Με πιστοποίηση από τη Yoga Alliance USA!

Η Anahata Yoga Academy είναι ο μοναδικός οργανισμός που προσφέρει 500 ώρες Advanced Yoga εκπαίδευσης, και όχι 300! Η μοναδική Ακαδημία που σε ξεχωρίζει ως δάσκαλο!

Μία εκπαίδευση μεταμορφωτική σε όλα τα επίπεδα που ξεδιπλώνει τα ταλέντα σου και σε εκπαιδεύει να τελειοποιήσεις το αστείρευτο δυναμικό σου.

Εκπαιδεύσεις εξειδίκευσης

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα καθοδήγησης και εξελιγμένης διδακτικής, για απόφοιτους εκπαιδευτικών προγραμμάτων των 200, 300 και 500 ωρών.

H Aerial Yoga είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης που συνδυάζει την επιστήμη της γιόγκα, τη δυναμική του fitness και την τέχνη του χορού.

Το επόμενο σκαλοπάτι ενός δασκάλου Aerial είναι η εξέλιξη, η κορυφή. Αυτά ακριβώς προσφέρει το συγκριμένο training, πιστοποιημένο από τη Yoga Alliance USA στην κατηγορία “Continuing Education”.

Το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για δασκάλους γιόγκα σε παιδιά και εφήβους, πιστοποιημένο από το International Yoga Federation.

Γίνε πιστοποιημένος δάσκαλος Aerial Yoga για παιδιά! Ένας διασκεδαστικός τρόπος για την ενδυνάμωση και την ευλυγισία, τόσο του σώματος όσο και του νου!

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην πρακτική της ενσυνείδητης χαλάρωσης (γιόγκα νίντρα) για να μεταμορφώσεις τις τάξεις και τη ζωή σου! Με πιστοποίηση από τη Yoga Alliance USA στην κατηγορία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης με 50 ώρες!

Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που συνδυάζει την απαραίτητη γνώση με τη βιωματική άσκηση για να σας φέρει σε επαφή με την πρακτική της γιόγκα μέσα από μια φιλοσοφική προσέγγιση.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να εμβαθύνει στην κατανόηση των αναγκών αλλά και των απίστευτων δυνατοτήτων της γυναίκας κατά τη διάρκεια της κύησης, του τοκετού και της λοχείας.

Γνώρισε πώς μπορείς να μοιραστείς, δημιουργικά και αποτελεσματικά, την αγαπημένη σου διαλογιστική πρακτική με τους μαθητές και ασκούμενούς σου!

Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που σε φέρνει σε επαφή με όλα τα θεραπευτικά οφέλη της γιόγκα, ώστε οι τάξεις σου να βοηθούν με κάθε τρόπο τον ασκούμενο να νιώσει όμορφα!

Μάθε πώς να διαχειρίζεσαι την αναπνοή σου, και κατ’ επέκταση τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Αυτή η Εκπαίδευση προσφέρει αρχαίες τεχνικές της Hatha Yoga για τη διαχείριση καταστάσεων της σύγχρονης ζωής.

Μάθε την θεραπευτική τέχνη του Thai Massage και συνδύασε την με την αρχαία παράδοση της γιόγκα! Μια εξειδίκευση μοναδική για να προσφέρεις ολοκληρωμένη φροντίδα σε κάθε άνθρωπο.

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Όταν απογειώνονται οι ικανότητες της διδασκαλίας σου στη γιόγκα, όταν γίνεσαι σύμμαχος του εαυτού σου και ζεις όπως σου αξίζει, δεν έχεις παρά να φτάσεις στην κορυφή, εκεί όπου ανήκεις!

Τάξεις που ομορφαίνουν και χαλαρώνουν τους ασκούμενους. Πρακτικές που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας. Πρακτικές αναζωογόνησης για ζωή γεμάτη ευεξία κάθε μέρα!

Θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα το σώμα σου και να έχεις περισσότερη επίγνωση;
Θέλεις να μπορείς να βοηθάς τον μαθητή σου με κάθε πιθανό τρόπο; Αν ναι, αυτό
το Σεμινάριο είναι για σένα!

Η παράδοση της Hatha Yoga είναι εδώ για να σου προσφέρει έμπνευση και σου διδάξει πως μέσα από την παράδοση μπορείς να εξελιχθείς και να απογειωθείς και ως δάσκαλος και ως ασκούμενος.

Πώς εξελίσσεται η διδασκαλία σου μέσα από μία πρωτότυπη οπτική; Πώς τελικά δημιουργείς ταξεις γιόγκα που απευθύνονται σε όλους απογειώνοντας την προσωπική σου πρακτική;

Όταν η σχέση με το φαγητό γίνεται σχέση αγάπης προς το σώμα σου, η ζωή γίνεται πιο απολαυστική. Αυτό το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα σου μάθει πώς να ζεις σε αρμονία με τις διατροφικές ανάγκες του δικού σου σώματος.

Ο τρόπος που ζούμε, τρεφόμαστε, το περιβάλλον καθορίζουν την υγεία μας. Εσύ το ήξερες; Μάθε τα πάντα για μια ισορροπημένη ζωή μέσα από την αρχαία επιστήμη της Ayurveda.

Το σώμα μας είναι το όχημά μας στη ζωή. Η φροντίδα και η θεραπεία του κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και όμορφη. Μάθε τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους για τη φροντίδα του σώματός σου για καλύτερη ευεξία!

Ζω καλύτερα, απολαμβάνω περισσότερο, ηρεμώ, ζω τη στιγμή. Αυτό το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ήρθε για αυτό! Απόκτησε τα εργαλεία μέσα από την τεχνική της Yoga Nidra για πιο ουσιαστική ζωή κάθε μέρα!

To σεμινάριο “Intro to Vinyasa Yoga: The Art of Flow” είναι το πρώτο βήμα για να δημιουργείς μαθήματα Vinyasa Flow Yoga με ροή, αποτελεσματικά και διασκεδαστικά, ενισχύοντας την ελεύθερη κίνηση του σώματος!

Ευφάνταστες διαδοχές στάσεων, με δημιουργικότητα, έμπνευση, ασφάλεια και απόλαυση. Θα μάθεις πώς να σχεδιάζεις διασκεδαστικές τάξεις γιόγκα και με πρωτότυπη ροή, που θα κερδίσει και τον πιο σκεπτικό ασκούμενο!
Εσύ θέλεις να μάθεις πως και γιατί το ενεργειακό μας σώμα δίνει πνοή στο φυσικό μας σώμα και πως το επηρεάζει; Αρχαίες έννοιες της γιόγκα που συμβαδίζουν με το σύγχρονο τρόπο ζωής!

Ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που σου προσφέρει την αυτοφροντίδα που χρειάζεσαι και την χαλάρωση, ώστε να ανταπεξέλθεις σε κάθε συνθήκη της ζωή σου!

Μία εκπαιδευτική ενότητα προσανατολισμένη στο «μαζί». Απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να βιώσουν τα οφέλη της πρακτικής σε ζευγάρια, να δουν τη yoga μέσα από ένα πρίσμα συνέργειας και να γνωρίσουν την διασκεδαστική πλευρά της!

Ετοιμαστείτε για ένα ανατρεπτικό σεμινάριο που θα σας δώσει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αξιοποιείτε πολύ καλύτερα το χρόνο σας και τελικά να προλαβαίνετε όλα όσα θέλετε!

Hatha Yoga Flow

Ένα μάθημα για όλα τα επίπεδα των ασκούμενων που συνδυάζει αρμονικά και με ροή τα στοιχεία του αέρα, της γης και του νερού μέσα από την αναπνοή, την asana και την χαλάρωση.

Διδάσκει: Γιώτα

Giota pappa

Hatha Yoga Flow

Ελάτε να κινηθούμε και να παρατηρήσουμε τους εαυτούς μας,
πάντα με γνώμονα το σεβασμό προς το σώμα μας και τις ανάγκες του την εκάστοτε ημέρα, άλλωστε η κάθε μέρα είναι μοναδική!

Διδάσκει: Ευαγγελία

Hatha Yoga Flow

Μια πρακτική εμπνευσμένη από το στοιχείο της ροής, που δρα
ενδυναμωτικά και χαλαρωτικά.

Καθηγητής : Ιωάννα

Therapeutic Yoga

Καλλιεργώντας την επίγνωση στο σώμα και την αναπνοή,
αποσυμφορίζουμε τις εντάσεις, ενεργοποιούμε το σώμα και ξεκουράζουμε το νου.

Καθηγητής : Μυρτώ

Πρακτική γιογκα με θέα θάλασσα

Hatha Yoga Flow

Ένα ενδυναμωτικό μάθημα γιόγκα, όπου η αναπνοή, οι
δημιουργικές αλληλουχίες των ασάνα, η παιχνιδιάρικη αυτοέκφραση και η βαθιά
χαλάρωση ρέουν μαζί, καλλιεργώντας τόσο την εσωτερική ισορροπία όσο και τη
σωματική ευεξία.

Καθηγητής : Αλεξάνδρα

Morning Yoga

Ένας τρόπος να ξεκινήσεις υπέροχα τη μέρα με καθαρό νου, ήρεμη
αναπνοή και σώμα γεμάτο ενέργεια.

Καθηγητής : Άννα

Hatha Yoga

Ένα ολοκληρωμένο μάθημα hatha yoga που περιλαμβάνει τεχνικές
αναπνοών (pranayama), σταθερές και άνετες θέσεις (asanas), τεχνικές χαλάρωσης
και τεχνικές διαλογισμού. Ιδανικό για όσους θέλουν να κλείσουν τη μέρα τους
προσφέροντας στον εαυτό τους τα πολλαπλά οφέλη της yoga.

Καθηγητής : Δήμητρα

Vinyasa Flow Yoga

Ένα μάθημα με σκοπό να σε φέρει σε σύνδεσή με το σώμα σου
και την αστείρευτη δύναμή του. Κάθε κίνηση καθοδηγείται από την αναπνοή
δημιουργώντας ένα ρυθμικό κινούμενο διαλογισμό.

Διδάσκει : Aνθή

Gentle Yoga

Χαλαρώστε, αναπνεύστε και βρείτε την ηρεμία σε αυτό το μάθημα
Gentle Yoga! Ένα χαλαρωτικό ταξίδι ενσυνείδητης κίνησης, χαλάρωσης και
αναζωογόνησης για το σώμα και την ψυχή!

Καθηγητής : Αλεξάνδρα

Vinyasa Flow

Για να χτίσεις αντοχή, δύναμη, ευλυγισία, συγκέντρωση ενώ
ταυτόχρονα θα αποβάλεις το στρες της μέρας για να απολαύσεις ένα ήρεμο βράδυ.

Καθηγητής : Άννα

Intensive 200hr Yoga Teacher Training

Γλώσσα παρακολούθησης: Ελληνικά

Ημερομηνίες
6 – 27 Ιουνίου 2023

Intensive 200hr Yoga Teacher Training

Γλώσσα παρακολούθησης: Αγγλικά

Ημερομηνίες
3 – 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ημερομηνίες
8-9 & 15-16 Οκτωβρίου 2022 

Ημερομηνίες
11-12 & 18-19 Μαρτίου 2023

Advanced Aerial Yoga Teacher Training
(Δεκέμβριος)

Ημερομηνίες
03/12/2022 – 04/12/2022

Advanced Aerial Yoga Teacher Training
(Απριλίου)

Ημερομηνίες
22/04/2023 – 23/04/2023

Prenatal & Postnatal Yoga Teacher Training
(Οκτώβριος)

Ημερομηνίες
22/10/2022 – 23/10/2022

Prenatal & Postnatal Yoga Teacher Training
(Μάιος)

Ημερομηνίες
06/05/2023 – 07/05/2023

200hr Yoga Mentorship Training
(Νοέμβριος)

Ημερομηνίες
19/11/2022 – 02/04/2023

200hr Yoga Mentorship Training
(Ιανουάριος)

Ημερομηνίες
21/01/2023 – 23/04/2023